Om Mig

Oxigen-Graphics Photo

Välkommen till min blogg! Peter är mitt namn.
Fotografering är min stora hobby och har häng med i snart över 30år. Kommer ihåg än idag min första kamera, Kodak COMPUR 35mm som jag fick av min styvfar. På den tiden var det inte så lätt att fotografera, man hade olika hjälpmedel för få rätt exponering och oftast blev det konstiga och dåliga bilder. Stora intresset startade nog 1987 där jag ville ha lite bättre bilder på min dotter. Stackars dottern min, så mycket hon fick utstå genom att vara den lilla modellen.
1988 inskaffade jag mig riktigt flaggskepp, Nikon F4s. Denna kamera var riktigt grym, senaste professionella modellen som Nikon hade. Otrolig bra kamera som jag hade mycket skoj med.

Men efter några år så tröttnade jag på att fotografera, stå i mörkrummet och kopiera bilder på löpande band. 2004 återtog jag intresset eftersom den digitala tekniken blev mycket intressant. Nu slapp man vara i mörkret och framkalla film och bilder, revolutionerande och spännande teknik. Sedan dess har jag holt intresset igång.

Jobbade som frilansfotograf åt en Internetsite som bilsportsfotograf i några år. Men även där så blir jobbet tröttsamt och många bilder att ta hand om efter evenemang.

Idag ägnar jag mitt fotograferande enbart som hobbyverksamhet och trivs med det. Naturbilder och landskap är mitt nuvarande favoritmotiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s